Ett tips!


bilder från måndagen...

svullet öga... Tea Tea Teas fika hos magda Tea 

en illa myggbiten Tea fick vara hemma idag o mysa med mig medans Filip var på dagis.

Hon verkade ju inte lida ;)
Blev sovning i vagnen samt fika hos magda :)

Hon hade dock en liten skräck upplevelse idag... en överblommad maskros som hon plockade blåste loss sina vita spröt. detta var verkligen läskigt och jag önskar att jag hade fotat hennes min... den var oslagbar :D

<3

musjakt i stugan, symaskinsrejs och regn

Ojojoj vilken helg. i torsdags kväll var det tänkt att vi skulle åka till stugan när tommy kom hem från jobbet. jag hade packat under kvällens gång och tommy skulle bara duscha och äta o sen skulle vi åka. Efter att ha burit ut allt i bilen o klätt på ungarna medans de sov och burit ut även dem i bilen så sprang klockan iväg och vid 01.30 var vi framme efter en timmes bilkörning. ja det blev lite sent, eller rättare sagt mycket senare än vad vi tänkt.
Vi kom inte hela vägen upp för backen så vi fick bära upp allt. Fan va less man var då. de där extra 25 meterna att gå gör mycket med en massa packning. självklart regnade det dessutom men eftersom vi hade hopp om att det skulle bli bättre väder på fredagen.
Bäddade ordning sängarna o ungarna fick hoppa i säng direkt. Jag och tommy satt därimot uppe ett tag men även vi slocknade rätt omgående när vi lagt oss, eller ja jag gjorde det iaf. :)

Fredagen bestod även den av regn regn och regn. det var ju helt omöjligt att klippa gräset vid stugan så vi pallade oss in till Stugun och besökte Jennifer och Pelle. Jennifer skulle "lära" mig sy och sticka. Jag vill dock tillägga att jag fick MVG i syslöjd så sy det kan jag men behövde färska upp minnet lite. Och attans vad roligt det var. sydde i massor. Jennifer var så snäll o lät mig använda hennes tyger. Erbjöd mig att betala med det ville hon inte. Vi får väl bjuda ordentligt med mat nu i midsommar :)
vi käkade middag där och det blev pizza, men jag käkade kebabrulle för första gången. Men attans vad jävla gott det var :O detta måste ätas fler ggr. ;)
När vi kom hem seeeent på kvällen till stugan så stoppade vi barnen i säng o satt o snackade lite vid köksbordet sen gick även vi och la oss. Men helt plötsligt så hör vi ett ljud... en litet typ tuggande ljud. det är en mus (förhoppningsvis mus och inte råtta)... men när vi kliver upp så är den givetvis försvunnen (den är ju inte dum heller) vi somnar och vaknar sent på lördagen.

Även denna lördag så regnar det så vi ger upp hoppet om att klippa gräset idag oxå och ger oss in till stugun igen. Tommy lämnar av mig och Tea hos Jennifer och Filip följer med tommy o kollar på rally.
Jag och jennifer syr ju självklart även idag oxå ;)... HELA dagen.
Vi blev bjudna på super god middag. Grillad karé och pommes med bea och hickory sås samt sallad. guuuu va gott det var, sen sydde vi lite till tills vi åkte hem vid 23 på kvällen.
När vi kom upp till stugan så gick ungarna o la sig men jag och tommy satt kvar upp o pratade lite... och då DÅ hör vi den, den lilla men ack så snabba musen (förhoppningsvis mus och inte råtta) den piper men vi ser den inte men vi HÖR... när vi kollar närmare så har den lille jäkeln försökt käka upp våran soppåse. dessutom ätit av ungarnas pez godis... hmmm den lille rackaren tycker alltså om socker.
Hur som helst så la vi oss.

På söndagen så var det uppehåll och studvis sol... VARFÖR kan det inte vara fint de andra dagarna? Nu när vi skulle åka hem så kunde det vara uppehåll och faktiskt "fint" väder. Så det blev ut med gräsklipparen medans tommy fortfarande sov. klippte väl ungefär hälften innan vi packade ihop alla saker och begav oss hemmåt vid 14 tiden. MEN vi kom bara till stugun igen ;) vi skulle ju bara stanna och säga hej... hmmm vi fastnade och jag sydde lite till :P Men sen vid 17.45 så åkte vi hemmåt.

Detta blev det sytt i helgen:


Teas t-shirt Teas byxor, sydda av hennes mormors gamla Jeans. coola fickor :) Tea fick även en fleece dress med byxor och klänning :)



Det gröna tyget köpte jag av www.goskrutt.se då hon hade lite utförsäljning av några tyger. Byxorna i mitten är sytt av min mammas gamla jeans, coolaste bakfickorna fick bli sidofickor. fleece dressen fick jag tyget av jennifer. så underbart snäll hon är. Det är så kul att umgås med henne. längtar tills nästa gång.

:D



tänkvärt!


*Spädbarn sover aldrig, de ligger bara på laddning.

*Låt mig vara som jag är, tills jag blir som jag ska vara!

*Ingen är fulländad men jag har ganska stor häck.

*Går allt för lätt blir man fort dum...

*Jag är aldrig vilse, bara geografiskt felplacerad!


Grattis pappa!

Idag fyller min pappa 52 år! Tjohej vad åren går ;)

käkade första omgången tårta när vi kommit dit vid 12 tiden samt åt hemmagjorda hamburgare med massa tillbehör till middag kl 17. FAN va gott det var! jag åt 2½ hamburgare samt smällde i mig en bit oxfilé med lite klyftpotatisar...

meeeen guuu vad jag blev mätt!

sen vid 18.30 så käkade vi tårta igen... OMG! violtårta från Tages på frösön! *smarrigt!*

nu är vi hemma igen och barnen ligger iaf i sina sängar. Tea har somnat (tror jag) men Filip han kämpar vidare :D

proppfull med mat o tårta.

TACK!  :)


ingen lugn kväll...

ja det blev inte så lugnt igår kväll som jag trott.
när vi hämtat Filip på dagis så gick vi ner på Willys och handlade. 
Efterdet blev det så att vi tog bussen in till stan. Där fyndade vi en klänning till Tea och en t-shirt till Filip.

Filips t-shirt     Teas klänning

Sen drog vi hem till min mamma och lagade mat till henne som vi köpt med oss. Det blev gott!
Vid 19.45 så var vi hemma igen och barnen stoppade i säng och jag intog soffläge och SOMNADE :)

Skönt!

Tandis för sonen och bh köp till mig :)

Idag i vanlig ordning så skulle vi kliva upp 07. Dock blir det aldrig som man tänkt sig. jag kom för det första sent i säng (ja klockan var väl 1.30) sen så snozade jag både klockradion och mobilen. Vid 07.13 klev jag upp o slängde mig i duschen.

Sen blev det lite diskat medans Filip käkade frukost. Tea vaknade o då känner jag bara att jag inte orkar stressa med Tea till dagis innan Filip skulle till tandläkaren. Tea hänger med dit och Filip får två hål lagade.
Sen dumpar vi honom på dagis o jag och tea åkte hem och hämtade barnvagnen och drog ner på stan.

Vi klev in på Lindex och ser att de har nåt erbjudande på BH:ar... jag passar på att köpa två stycken (man måste ju passa på när tillfället erbjuder) för 99 kr styck. så jäkla fina de är, en vit och en lila :)

*HAPPY*

man kan ju inte bli en (två)  BH:ar som sitter bra :)

Nu är det snart dax att hämta hem Filip från dagis. så det blir till att väcka Tea snart och stoppa henne i vagnen.

Annars idag så blir det nog inte många knopar gjorda, men det finns alltid saker att göra, tyvärr.

ojojoj vad har jag gjort?

jag har nu anmält mig till att medverka i ett program på tv3... gha spännande.
Tänk va kul man kunde få komma med.

Jag tror inte det men man vet ju aldrig.

:D


klara, färdiga, gå!

nu kör vi... har haft bloggen i snart ett år och först nu känner jag att jag vill köra igång.

RSS 2.0